29 November - 18:35
Nata e Bardhë
Nata e Bardhë, 29 Nëntor në Qendrën e Artit Agimi.
Salla Kryesore historike është e disponueshme për këtë event ekskluziv.
E ndërtuar në vitin 1953, si sallë kinemaje, arti i pritjeve dhe me një skenë madhështore, do të pres Natën e Bardhë me një super skenografi dhe me DJ të ftuar ndërkombëtar.
Së shpejti, më shumë informacion.

Qendra e Artit Agimi

Eventi ka përfunduar