11 May - 12 May
Merano Wine Festival Albania
Për here te pare ne Tirane vjen “Merano Wine Festival Albania", festivali i verës më i rëndësishëm në sektorin e verërave në nivel nderkombëtar, themeluar në Itali, me pjesëmarrje me më shumë se 650 kantina, rreth 7000 vizitorë, 3000 operatorë të sektorit dhe distributor nga e gjithë bota, ne datat 11 dhe 12 maj ne ambjentet e Pazarit te Ri.
ora 12:00-22:00.
Ky festival mbledh se bashku per here te pare te gjitha kantinat e Kosoves dhe Shqiperise. Tashme Shqiperia e bashkuar bene pjese ne rrjetezimin e Merano Wine Festival i cili promovon prodhuesit shqiptar te verave, krijon mundesi rrjetezimi dhe synon promovomin e prodhuesve shqiptar ne tregun vendas dhe ate nderkombetar.

Pazarit te Ri, Tiranë, Albania

Eventi ka përfunduar