10 July - 19:00
AMINE K - Sundance
I lindur me një zemër për rrahjet, Amine K është ambasadori i Marokut për muzikën elektronike. Përshkrimi i punës së vetë-përshkruar nga Amine është të bëjë buzëqeshje në fytyrat e njerëzve duke ndarë muzikën e tij, qoftë si DJ apo përmes produksioneve të tij, lumturia është në thelb të gjithçkaje që ai bën.

Nëpërmjet produksionit dhe DJing, Amine zbuloi një jetë pa kufizime, një qëllim të veçantë për të ndjekur. Shumica e prodhimeve të Amine-s përmbajnë ode për rrënjët e tij afrikane, megjithatë, ndikimet e tij muzikore variojnë nga Danny Tenaglia, tek Deep Dish, Erick Morillo, Nick Warren dhe madje edhe BB King.

Paraqitjet e tij të përzgjedhura të etiketës kanë qenë momente prekëse në karrierën e tij muzikore. Sol Selectas u dëshmua të ishte një platformë lëshimi për botën, familja e tyre ishte më mikpritëse. Publikimet më të fundit në Aeon të Alex Niggeman dhe të nderuar Get Physical Music janë një shënues se ku po lëviz tingulli i Amine.

Si një artist në turne, ai ka përqafuar të panjohurën, duke vendosur flamurin e muzikës elektronike në territore të reja anembanë botës, duke ndihmuar në zhvillimin e komuniteteve reale nëntokësore kudo nga Mianmari në Mauritius.

Në një terren më të njohur, në vitin 2019 ai bëri debutimin e tij në Boiler Room në Grid në Dubai së bashku me ndalesat për festën e tij Moroko Loko në Montreal, Tokio, Paris dhe Berlin. Partia ofron një përfitim të dyfishtë, shpesh duke sjellë akte ndërkombëtare në Marok për herë të parë, ndërsa gjithashtu prezanton ndikimet afrikane në botë. Për të mos përmendur praninë e tij vjetore në Burning Man, lindja e tij e diellit vendos në Robot Heart përmbledhjen e përsosur të identitetit të tij muzikor.
Eventi ka përfunduar