Folie Marine

Hotel & Club

900 persona


Folie Marine Beach Hotel & Club shtrihet në qendër të natyrës me pamje të mahnitshme dhe ujë blu kristal i qartë! Është destinacioni i pushimeve të ëndrrave tuaja; është një oaz i argëtimit, relaksimit, aventurave dhe ka alternativa për të gjithë! Mos humbisni festat më të mira në pishinë në jug të Shqipërisë. Dj të përzgjedhur, performanca live gjatë gjithë ditës dhe festa në mbrëmje në fundjavë.


Jal, Himarë Vlorë, 1001, Albania