08 June - 17:00
Shqip-Hop Festival Edicioni II
Momenti i shumëpritur erdhiiii !! Shënoni datën, përhapni fjalën dhe përgatituni për përvojën më të paharrueshme të kulturës Hip-Hop në Shqiptari… duke ju falenderuar për dashninë që na dhatë vjet, këtë herë vimë më të motivuar se kurrë për ta shndërruar 8 QERSHORIN në nje mbremje te paharrueshme

Sheshi Italia, Tiranë

Event has finished